085 nummer

Naast geografische telefoonnummers kunt u bij gnTel ook 085 nummers afnemen. 085 nummers zijn net als mobiele nummers niet regio gebonden en mogen landelijk gebruikt worden.

085 nummer aanvragen: de voordelen

  • Voordelig bereikbaar voor uw klant
  • Landelijke uitstraling
  • Bij verhuizing gewoon te behouden
  • Te combineren met alle telefonie-, en faxdiensten van gnTel

De mogelijkheden van een 085 telefoonnummer

  • Vanaf elke plaats bellen, ook in het buitenland
  • Meesturen wanneer u belt (nummerweergave)
  • Afnemen als los nummer of als nummerblok van 10, 100 of 1.000

Wat zijn 085-nummers?

085-nummers zijn nummers welke bedoeld zijn voor bedrijven en instanties die een landelijk nummer willen, waarbij de beller de normale, lokale gesprekskosten betaalt. 085 nummers worden per stuk uitgegeven en zijn ook bereikbaar vanuit het buitenland. Een 085 nummer is niet regiogebonden wat zorgt voor een professionele uitstraling voor bedrijven.

085 nummer hosten bij gnTel

Als u op zoek bent naar een 085 nummer voor uw bedrijf, kan gnTel u daar zeker bij helpen. Wij staan voor u klaar, helpen u met al uw vragen en het overstappen naar een 085 nummer. Met een 085 nummer kunt u uw zakelijke klanten bereiken via een landelijk nummer met een zakelijke uitstraling. Zo bent u niet regio gebonden en komt u professioneel over. Wil jij een onderneming in het buitenland opnemen, dan raden we je aan een buitenlands telefoonnummer aan te schaffen.

Zakelijke telefonie bij gnTel

Voor zakelijke telefonie zit u goed bij gnTel. Zo zijn u en uw werknemers altijd bereikbaar, waar u zich ook bevindt. U belt altijd via onze FlexMobiel App die is aangesloten op een SIP trunk. Deze zorg ervoor dat u via de vaste lijn en hetzelfde 085 nummer kunt bellen. Dit zorgt ervoor dat u geld bespaart op uw telefoonkosten.