Internationaal telefoonnummer aanvragen

Wilt u een vestiging in het buitenland openen? Dan kunt u bij gnTel een internationaal telefoonnummer aanvragen. Zo brengt u uw telefonie onder bij een betrouwbare Nederlandse provider, maar bent u wel bereikbaar voor klanten wereldwijd tegen lokale tarieven; prettig voor u en de klant. gnTel levert telefoonnummers in meer dan 40 landen!

De gesprekken komen binnen op uw gnTel telefoon in Nederland of op uw vestiging in het buitenland.

Wat is een internationaal telefoonnummer?

Een internationaal nummer is een buitenlands telefoonnummer, in dit geval een vast nummer, die niet regiogebonden maar landelijk geldend is. Er zijn ook Nederlandse nummers die regio-onafhankelijk of landelijk geldend zijn zoals 085- en 088-nummers. Een internationaal nummer wordt veelal gebruikt door bedrijven die ook buiten Nederland vestigingen hebben en daar lokaal bereikbaar willen zijn voor hun klanten.

Waarom een internationaal telefoonnummer aanvragen?

Veel organisaties opereren niet meer alleen vanuit Nederland, maar vanuit meerdere landen. Deze organisaties adviseren wij om een internationaal telefoonnummer aan te vragen. Internationale nummers zorgen voor een betrouwbare en herkenbare uitstraling in het land waar uw organisatie actief is. Dit is belangrijk omdat mensen eerder een nummer uit eigen land bellen dan een buitenlands nummer. Dit heeft onder meer te maken met de vele oplichtingspraktijken waar buitenlandse nummers bij betrokken zijn. Ook heeft het te maken met de kosten die verbonden zijn aan het bellen naar een internationaal nummer. Zo liggen de tarieven voor internationaal bellen een stuk hoger dan die voor lokaal bellen. Als een klant kan bellen tegen lage lokale tarieven, zal deze eerder geneigd zijn contact op te nemen. Met een internationaal nummer optimaliseert u dus de bereikbaarheid van uw onderneming in het buitenland.

U heeft bij gnTel nog meer voordelen als u een internationaal nummer aanvraagt. Zo kunt u gratis internationaal onderling bellen met uw vestigingen. Ook hoeft u niet voor ieder land apart een buitenlandse provider in te schakelen waarvan de tarieven u onduidelijk zijn. U heeft bij ons één aanspreekpunt en één factuur waardoor u grip houdt op de kosten.

Voordelen internationaal telefoonnummer

  • Lokaal bereikbaar voor je buitenlandse klant
  • Internationale uitstraling
  • Te combineren met alle telefoniediensten van gnTel

De mogelijkheden van geografisch telefoonnummer

  • Bereiken vanaf elke locatie ter wereld
  • Combineren met hosted VoIP of SIP-trunk
  • Doorschakelen naar een telefoonnummer in Nederland

Landen internationale telefoonnummer aanvragen

Staat het land van uw keuze niet in deze lijst? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen.

Let op: internationale telefoonnummers zijn enkel voor inkomend telefoonverkeer en zijn NIET te gebruiken voor faxdiensten. Informeer vooraf in welke netnummergebieden er binnen een land telefoonnummers leverbaar zijn. Nummerportering van buitenlandse nummers is niet mogelijk. Wijzigingen voorbehouden.

Landen

LandVoorwaarde
Argentinië
AustraliëVoorwaarde 1
Bahrein
BelgiëVoorwaarde 1
Brazilië
Bulgarije
Canada
Chili
Cyprus
Denemarken
DuitslandVoorwaarde 1
Dominicaanse Republiek
Elsalvador
Estland
FinlandVoorwaarde 1
FrankrijkVoorwaarde 1
Georgië
GriekenlandVoorwaarde 1
Hong-Kong
HongarijeVoorwaarde 1
IerlandVoorwaarde 1
Israel
ItaliëVoorwaarde 1
Japan
LetlandVoorwaarde 1
Litouwen
LuxemburgVoorwaarde 1
Malta
Mexico
Nieuw Zeeland
NoorwegenVoorwaarde 1
OostenrijkVoorwaarde 1 & 2
PanamaVoorwaarde 1 & 2
Peru
Polen
PortugalVoorwaarde 1
Puerto Rico
Roemenië
SingaporeVoorwaarde 2
Slovenië
SlowakijeVoorwaarde 1
SpanjeVoorwaarde 1
TsjechiëVoorwaarde 1
Turkije Voorwaarde 1
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten
Zuid-Afrika
ZwedenVoorwaarde 1
ZwitserlandTot nader order niet te bestellen

Voorwaarde 1:
Als afnemer is het verplicht om in het betreffende land in de betreffende geografische zone aantoonbaar een vestigingsadres te hebben.

Voorwaarde 2:
De afnemer dient een lokaal adres, paspoortnummer en/of bedrijfsregistratienummer te overleggen.

Opmerkingen:
Internationale telefoonnummers zijn enkel voor inkomend telefoonverkeer en zijn NIET te gebruiken voor faxdiensten. Informeer vooraf in welke netnummergebieden er binnen een land telefoonnummers leverbaar zijn. Nummerportering van buitenlandse nummers is niet mogelijk. Wijzigingen voorbehouden.

Wat heb ik nodig om een internationaal nummer aan te vragen?

Voor het aanvragen van een internationaal nummer is meestal een vestigingsbewijs nodig. Dit houdt in dat u een aantoonbaar woon- of werkadres moet hebben in het land waar u het telefoonnummer wilt aanvragen. Sommige landen vragen zelfs om een woon- of werkadres in een specifieke geografische zone. In dit geval moet het vestigingsadres overeenkomen met de regio waarvoor u het nummer aanvraagt. Heeft u hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden.

Kan ik ook uitbellen met een internationaal telefoonnummer?

Met een internationaal nummer kunnen uw buitenlandse klanten u op een landelijk (of lokaal) nummer bellen, maar u kunt ook zelf uitbellen met een internationaal nummer. Het nummer wordt meegestuurd met de uitgaande uitroep zodat uw internationale telefoonnummer zichtbaar is voor de ontvanger. Op die manier kunt u bellen met een internationaal nummer tegen scherpe tarieven.

Internationaal telefoonnummer aanvragen bij gnTel

Lokale bereikbaarheid, een betrouwbare uitstraling in het buitenland en geen gedoe met verschillende buitenlandse providers? Vraag dan een internationaal telefoonnummer aan bij gnTel: de klantvriendelijke en geldbesparende oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.