Cloud bellen

Ook cloud bellen binnen uw organisatie? Dan bent u bij gnTel in goede handen. Wij leveren al meer dan 15 jaar cloud-oplossingen op maat voor organisaties door heel Nederland. Cloud bellen gaat via ons uiterst betrouwbare en stabiele VoIP-netwerk. Met kwalitatieve verbindingen met 99,98% uptime en een helder high definition geluid garanderen wij optimale communicatie en bereikbaarheid, waar uw medewerkers zich ook bevinden. Dit alles leveren wij tegen een scherp maandtarief, zonder verborgen kosten!

Wilt u starten met cloud bellen, maar wilt u uw huidige telefooncentrale behouden? Dan kunnen wij als SIP trunk provider een SIP trunk voor u aansluiten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wat is cloud bellen?

Cloud bellen, VoIP bellen, Hosted voice… Het zijn allemaal benamingen voor bellen via het internet. Als u belt via de cloud, dan belt u dus via uw internetverbinding en dus niet via uw telefoonlijn. Met cloud bellen maakt u optimaal gebruik van uw internetverbinding en heeft u niet langer een aparte telefoonlijn nodig. Eén infrastructuur voldoet!

Wat zijn de voordelen van cloud bellen?

De traditionele telefoontechniek wordt door KPN uitgefaseerd. Door het groot aantal voordelen, is cloud bellen beslist de beste vervanger. Zo hoeft u niet te investeren in dure telefooncentrales en telecom hardware, omdat de telefonie-oplossing in de cloud draait. Daarnaast is de gesprekskwaliteit van cloud bellen veel beter dan die van digitaal of analoog bellen en zijn er meer integratiemogelijkheden. Toch zijn de kosten van lager dan die van traditionele lijnen, en daarom is cloud bellen voor u erg voordelig.

gnTel biedt cloud bellen aan in abonnementsvorm. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en kunt tijdens de contractduur naar behoefte op- en afschalen. Deze flexibiliteit wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

Cloud telefonie zakelijk

Cloud bellen bij u op kantoor? Zakelijk VoIP bellen biedt uw organisatie uitgebreide integratiemogelijkheden, meer functionaliteit en een optimale bereikbaarheid. Voor dit alles betaalt u een lagere prijs dan u gewend bent.

Altijd bereikbaar met cloud bellen

Het betrouwbare cloud-netwerk van gnTel levert, via de bestaande internetlijn op uw kantoor, verbindingen met een uptime van 99,98%. Hierdoor bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten en prospects, waar uw medewerkers zich ook bevinden.

Optimaal communiceren met VoIP

De oplossing voor cloud bellen van gnTel wordt geleverd en geïnstalleerd door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij laten u zien hoe u uw cloud-oplossing optimaal kunt benutten. Door de uitgebreide functionaliteiten kunnen zij tevens een compleet belplan voor uw organisatie inrichten, zodat u nooit een gesprek of potentiële order zult missen. Dat geeft zekerheid!

Mogelijkheden cloud bellen via gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Overstappen naar cloud bellen van gnTel

Overstappen van uw huidige telefonie provider naar cloud bellen van gnTel, is erg eenvoudig en u kunt uw bestaande telefoonnummers meenemen. Onze partners bieden u de juiste ondersteuning, waardoor dit zonder ongemakken verloopt. Tevens blijft u tijdens uw organisatie tijdens de overstap bereikbaar.

Direct starten met cloud bellen?

gnTel staat voor betaalbaar maatwerk van cloud telefonie voor de zakelijke markt. Wij hebben solide en flexibel cloud platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Hier stoppen wij echter niet. Zo wordt ons cloud platform continu doorontwikkeld en uitgebouwd.

Als u wilt starten met cloud bellen via een van meest betrouwbare VoIP providers van Nederland, kunt u contact met ons opnemen. Cloud bellen kunt u combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder SIP trunk en vast mobiel integratie. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!

Word partner