Cloud VoIP-provider gnTel

VoIP bellen via een van de meest solide en betrouwbare VoIP-platformen van Nederland? Dan zit u goed bij Cloud VoIP-provider gnTel. Wij leveren maatwerk Cloud VoIP-oplossingen voor bedrijven tegen een scherp tarief. U profiteert van kwalitatieve verbindingen met kraakhelder high definition geluid en een uptime van 99,98%. Geen kleine lettertjes, want u betaalt een vast maandbedrag per gebruiker. Ervaar de voordelen!

Wilt u VoIP bellen via gnTel, maar wilt u wel uw huidige telefooncentrale behouden? Dan kunnen wij als SIP trunk provider een SIP trunk voor u aansluiten. Zo geniet u van alle voordelen die ons platform te bieden heeft.

Waarom een Cloud VoIP-provider?

Als u start met VoIP bellen (cloud bellen) via een Cloud VoIP-provider, dan belt u niet langer via een aparte telefoonlijn. Voor VoIP kunt u gewoon uw huidige internetverbinding gebruiken. VoIP (Voice over Internet Protocol) staat namelijk voor telefonie over het internet.

VoIP brengt veel voordelen met zich mee. Zo voldoet slechts één infrastructuur en heeft u minder bekabeling in uw pand nodig. Investeren in dure hardware zoals een telefooncentrale is tevens verleden tijd, aangezien de telefonie uit de cloud wordt geleverd. Daarnaast is VoIP schaalbaar en een stuk goedkoper dan het traditionele ISDN. Ook de gesprekskwaliteit is vele malen beter dan die van digitale en analoge telefonie. Zo profiteert u bij Cloud VoIP-provider gnTel van hoogwaardige verbindingen met kraakhelder high definition geluid.

Zakelijke Cloud VoIP-provider

Cloud VoIP-provider gnTel levert VoIP-oplossingen op maat voor de zakelijke markt. Wilt u profiteren van een grotere bereikbaarheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie binnen uw bedrijf? Stap dan vandaag nog over op Zakelijk VoIP-telefonie van Cloud VoIP-provider gnTel en ervaar de voordelen!

Optimale communicatie en grote bereikbaarheid met gnTel als Cloud VoIP provider

Als u VoIP belt via Cloud VoIP provider gnTel, belt u via een van de meest stabiele en betrouwbare platformen van Nederland. Wij garanderen een uptime van 99,98%! U hoeft dus nooit meer een belangrijk gesprek of potentiële order te missen. Daarnaast helpen wij u graag bij het inrichten van een belplan op maat voor inkomende en uitgaande gesprekken. Via deze en andere functies leggen wij de basis voor een optimale communicatie met uw medewerkers, prospects en klanten.

Cloud VoIP partner die werkt via partners

gnTel levert complete Cloud VoIP-oplossingen en werkt hiervoor nauw samen met gecertificeerde partners. Onze partners leveren en installeren uw Cloud VoIP-oplossing op locatie en vertellen u hoe u deze optimaal kunt benutten. Zo haalt u alles uit uw VoIP oplossing.

Mogelijkheden bij Cloud VoIP-provider gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Overstappen naar Cloud VoIP-provider gnTel

Heeft u al een oplossing voor zakelijke telefonie, maar wilt u overstappen naar Cloud VoIP-provider gnTel? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. Onze partners bieden de juiste ondersteuning waardoor de overstap snel en eenvoudig verloopt. Uiteraard blijft u gewoon bereikbaar voor uw klanten.

Direct starten bij Cloud VoIP-provider gnTel?

gnTel staat bekend als een betrouwbare Cloud VoIP-provider die maatwerk telefonie-oplossingen biedt voor de zakelijke markt. Dit doen wij al meer dan 15 jaar! Ons innovatieve, doch solide VoIP-platform wordt continu doorontwikkeld en uitgebreid en levert u uitgebreide mogelijkheden en functionaliteit.

Als u wilt starten met VoIP bellen via een van meest betrouwbare Cloud VoIP providers van Nederland, kunt u contact met ons opnemen. Indien gewenst kunt u deze dienst combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder SIP trunk en vast mobiel integratie. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!