Geografisch nummer aanvragen

Heeft uw organisatie nauwe banden met een specifieke regio in Nederland? Of heeft u een vestiging in het buitenland waar u binnen een bepaalde regio veel zaken doet? Dan kunt u bij gnTel een geografisch nummer aanvragen. Een geografisch nummer, of regiogebonden nummer, geeft u het beste van beide werelden. U brengt uw telefonie onder bij een stabiele en betrouwbare Nederlandse provider, maar u bent wel goedkoop bereikbaar voor uw klanten door lokale tarieven. gnTel levert geografische nummers in meer dan 40 landen, binnen en buiten Europa!

De gesprekken komen binnen op uw gnTel telefoon in Nederland of op uw vestiging in het buitenland.

Waarom een geografisch nummer aanvragen?

Geografische nummers zijn vaste telefoonnummers die verdeeld zijn naar netnummergebied. Geografische nummers zijn dus, in tegenstelling tot de Nederlandse 088 en 085 nummers, regiogebonden. Klanten ervaren vaak een positief gevoel bij een nummer dat ze herkennen uit de regio. Als uw organisatie herkent wordt als een lokale onderneming, genereert dit vaak klantgerichtheid en vertrouwen. Het bellen naar een geografisch nummer is soms ook goedkoper dan naar niet-geografische nummers. U kunt een geografisch nummer ook virtueel noemen, aangezien u niet gevestigd hoeft te zijn in de betreffende regio.

Voordelen geografisch nummer

  • Lokaal bereikbaar voor uw (buitenlandse) klanten
  • Lokale uitstraling
  • Te combineren met alle telefoniediensten van gnTel

Mogelijkheden geografisch nummer

  • Bereiken vanaf elke locatie ter wereld
  • Combineren met hosted VoIP of SIP trunk
  • Doorschakelen naar een telefoonnummer in Nederland

Landen geografisch telefoonnummer aanvragen

Cloud VoIP provider gnTel levert VoIP-oplossingen op maat voor de zakelijke markt. Wilt u profiteren van een grotere bereikbaarheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie binnen uw bedrijf? Stap dan vandaag nog over op Zakelijk VoIP telefonie van Cloud VoIP provider gnTel en ervaar de voordelen!

Naast geografische nummers in Nederland, kunt u bij gnTel ook geografische nummers voor in het buitenland aanvragen. Kunt u het land van uw keuze niet vinden in onderstaande lijst? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen.

Let op: geografische nummers zijn enkel te gebruiken voor inkomend telefoonverkeer en NIET voor faxdiensten. Informeer vooraf bij gnTel in welke netnummergebieden er binnen een land telefoonnummers leverbaar zijn. Nummerportering van buitenlandse nummers is niet mogelijk. Wijzigingen voorbehouden.

Landen

LandVoorwaarde
  
Argentinië 
AustraliëVoorwaarde 1
Bahrein 
BelgiëVoorwaarde 1
Brazilië 
Bulgarije 
Canada 
Chili 
Cyprus 
Denemarken 
DuitslandVoorwaarde 1
Dominicaanse Republiek 
Elsalvador 
Estland 
FinlandVoorwaarde 1
FrankrijkVoorwaarde 1
Georgië 
GriekenlandVoorwaarde 1
Hong-Kong 
HongarijeVoorwaarde 1
IerlandVoorwaarde 1
Israel 
ItaliëVoorwaarde 1
Japan 
LetlandVoorwaarde 1
Litouwen 
LuxemburgVoorwaarde 1
Malta 
Mexico 
Nieuw Zeeland 
NoorwegenVoorwaarde 1
OostenrijkVoorwaarde 1 & 2
PanamaVoorwaarde 1 & 2
Peru 
Polen 
PortugalVoorwaarde 1
Puerto Rico 
Roemenië 
SingaporeVoorwaarde 2
Slovenië 
SlowakijeVoorwaarde 1
SpanjeVoorwaarde 1
TsjechiëVoorwaarde 1
Turkije Voorwaarde 1
Verenigd Koninkrijk 
Verenigde Staten 
Zuid-Afrika 
ZwedenVoorwaarde 1
ZwitserlandTot nader order niet te bestellen

Voorwaarde 1:
Als afnemer is het verplicht om in het betreffende land in de betreffende geografische zone aantoonbaar een vestigingsadres te hebben.

Voorwaarde 2:
De afnemer dient een lokaal adres, paspoortnummer en/of bedrijfsregistratienummer te overleggen.

Geografisch nummer aanvragen bij gnTel

Vertrouwen en klantgerichtheid genereren en goedkoop bereikbaar zijn voor uw klanten tegen lokale tarieven? Ook in het buitenland, zonder gedoe met verschillende buitenlandse providers? Vraag dan een geografisch telefoonnummer aan bij gnTel. Wij leveren geografische nummers in meer dan 40 landen wereldwijd! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.