Hosted telefonie

Wilt u VoIP bellen via een van de meest flexibele en betrouwbare Hosted telefonie-netwerken? En wilt u er zeker van zijn dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft? Dan zit u goed bij gnTel. Als telecomoperator voor de zakelijke markt bieden wij al ruim 15 jaar slimme en complete Hosted telefonie-oplossingen aan organisaties door heel Nederland. Wij hebben een Hosted telefonie-platform met een optimale bereikbaarheid en kraakheldere high-definition verbindingen!

Gaat u aan de slag met Hosted telefonie van gnTel? Dan hoeft u niet meer wakker te liggen van hoge investeringen en onderhoudskosten. U maakt gebruik van een hypermoderne telefooncentrale waar gnTel zorg voor draagt. Ervaar de snelheid, functionaliteiten en kwalitatieve verbindingen van een telefooncentrale uit de cloud, voor een vast bedrag per maand per gebruiker!

Heeft u een telefooncentrale welke u wilt behouden, maar wilt u wel Hosted telefonie gebruiken? Geen probleem! Als SIP trunk aanbieder kunnen wij een SIP trunk voor u plaatsen.

Waarom Hosted telefonie?

Hosted telefonie, ook vaak Cloud telefonie, Hosted VoIP, Hosted voice of Hosted telefooncentrale genoemd, is een “Voice over Internet Protocol” oplossing. Dat wil zeggen dat u belt over een internetverbinding via een telefooncentrale in de cloud. Bij Hosted telefonie wordt de fysieke telefooncentrale op locatie dus vervangen door een telefooncentrale in de cloud, welke draait in een beveiligd datacenter. Zodoende heeft u als bedrijf geen eigen telefooncentrale meer nodig. En dat heeft veel voordelen!

Zo heeft u minder bekabeling nodig in uw bedrijfsruimte, u heeft tenslotte geen ISDN-lijn meer nodig. Ook vereist Hosted telefonie geen grote investeringen. Hosted telefonie is schaalbaar, zo kunt u het aantal gebruikers eenvoudig en op ieder moment naar eigen behoefte aanpassen. Het groeit en krimpt als het ware mee met uw bedrijf. Tot slot is Hosted telefonie beter en goedkoper dan het traditionele ISDN.

Hosted telefonie als vervanger ISDN

ISDN wordt door KPN uitgefaseerd en Hosted telefonie wordt steeds meer de norm. Naast de eerder genoemde voordelen heeft Hosted telefonie ook betere integratiemogelijkheden en meer mogelijkheden om efficiënter te werken. U kunt Hosted telefonie bijvoorbeeld op ieder toestel gebruiken; van telefoon tot computer en tablet.

Hosted telefonie voor uw onderneming

Hosted telefonie heeft voor uw onderneming tal van voordelen. Mocht u de overstap overwegen, dan denken wij graag met u mee. Uiteraard met een maatwerk oplossing, wij weten als geen ander dat niet iedere organisatie hetzelfde is.

Optimale bereikbaarheid en communicatie

gnTel werkt samen met gecertificeerde VoIP-resellers. Zij installeren onze Hosted telefonie bij u op locatie en richten deze naar uw wensen en behoeften in. Zij zorgen dat u optimaal bereikbaar bent en blijft, op welke plek u en uw medewerkers zich ook bevinden. Alles uit uw Hosted telefonie-oplossing halen? Wij gaan graag voor u aan de slag met een belplan op maat voor inkomende en uitgaande gesprekken. Zo mist u nooit meer dat ene belangrijke gesprek!

Een greep uit de mogelijkheden van Hosted telefonie van gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Maak de overstap Hosted telefonie van gnTel

Overstappen naar Hosted telefonie van gnTel? Dat is heel eenvoudig. Wij kunnen, mocht u hier de voorkeur aan geven, gewoon uw bestaande telefoonnummers meenemen. Tijdens de overstap blijft u uiteraard optimaal bereikbaar, net als daarna. Onze Hosted telefonie-oplossingen hebben een abonnementsstructuur: u betaalt een vast bedrag per maand per medewerker. U kunt tijdens de contractduur eenvoudig op- of afschalen. Maximale flexibiliteit noemen we dat!

Neem contact op met gnTel als u met Hosted telefonie wilt starten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt Hosted telefonie ook combineren met onze andere telecomdiensten als videobellen en Vast Mobiel integratie.