Hosted VoIP voor mkb

Bent u mkb’er en bent u voor uw bedrijf op zoek naar een betrouwbaar en flexibel VoIP-netwerk? Dan bent u bij gnTel aan het goede adres. Al meer dan 15 jaar leveren wij maatwerk Hosted VoIP-oplossingen aan mkb’ers door heel Nederland. Wij garanderen u hoogwaardige verbindingen en een uptime van 99,98%. Een optimale bereikbaarheid en meer mogelijkheden om efficiënter te werken, dat is Hosted VoIP voor mkb van gnTel.

Bent u de hoge investeringen en onderhoudskosten van uw telefooncentrale zat en wilt u alleen betalen voor de functies die u gebruikt? Start dan vandaag nog met Hosted VoIP voor mkb van gnTel. Wel de lusten, niet de lasten! Voor een vast bedrag per gebruiker per maand heeft u alle functionaliteiten voor Hosted VoIP op ons gnTel platform voorhanden.

Is uw telefooncentrale nog niet aan vervanging toe, maar wilt u voordelig bellen via Hosted VoIP voor mkb? Dan kunnen wij als SIP trunk aanbieder een SIP trunk voor u installeren.

Waarom Hosted VoIP voor mkb?

Hosted Voice, Hosted telefonie, Cloud bellen, Hosted telefooncentrale… Er zijn tal van termen voor Hosted VoIP. Toch komt het allemaal op hetzelfde neer, namelijk een telefooncentrale in de cloud. Deze hypermoderne telefooncentrale vervangt de fysieke telefooncentrale in uw kantoor. Een analoge lijn is niet meer nodig om te kunnen bellen, in plaats hiervan kunt u bellen via uw bestaande internetverbinding. Dit noemen we VoIP bellen.

De voordelen van Hosted VoIP voor mkb’ers zijn groot. Geen hoge investeringen in hardware als telefooncentrales, geen onderhoudskosten, minder bekabeling in uw bedrijfsruimte, eenvoudig gebruikersprofielen op- en afschalen, verzekerd zijn van de nieuwste functionaliteiten, verbeterde bereikbaarheid en tijdbesparende en efficiënte communicatiemogelijkheden. Nog niet overtuigd? Met Hosted VoIP voor mkb kunt u tot wel 70% op uw belkosten besparen. En dat scheelt!

Hosted VoIP voor mkb als vervanger voor ISDN

Altijd en overal bereikbaar kunnen zijn én kunnen samenwerken is cruciaal bij modern zakendoen. Hosted VoIP is voor mkb’ers daarom niet langer een streven maar de norm. Hosted VoIP krimpt en groeit mee met uw organisatie, hoe snel dit ook gaat. Daarnaast kunt u zowel de functies als het aantal gebruikers zelf inrichten en aanpassen, compleet naar de behoeften en wensen van uw bedrijf. Daarnaast kunt u ieder toestel gebruiken.

Hosted VoIP voor mkb: wat kunnen wij voor u betekenen?

Hosted VoIP voor mkb biedt uw onderneming dus vele voordelen, op verschillende vlakken. Toch haalt u er het meeste uit als u kiest voor oplossing die afgestemd is op uw bedrijf. Hier komt gnTel in beeld. Wij staan voor betaalbare oplossingen op maat die ervoor zorgen dat u alles uit uw Hosted VoIP mkb oplossing haalt. Denk bijvoorbeeld aan verschillende belfuncties voor verschillende medewerkers of extra functionaliteiten.

Hosted VoIP voor mkb via partners

Voor Hosted VoIP voor mkb werken wij samen met gecertificeerde VoIP-resellers. Zij komen onder meer uw VoIP-oplossing bij u op locatie installeren. Daarnaast helpen zij u graag nog meer uit uw VoIP-oplossing te halen.

De mogelijkheden voor Hosted VoIP (mkb) op een rij

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Start vandaag nog met Hosted VoIP voor mkb van gnTel

Met onze VoIP-oplossingen kunnen iedere onderneming binnen het mkb bedienen, ook uw bedrijf. Wij graag dan ook graag voor u aan de slag. Overstappen is simpel. Wij kunnen uw bestaande telefoonnummers (indien gewenst) meenemen en zorgen ervoor dat u ook tijdens de overstap gewoon goed bereikbaar bent. Dat ene belangrijke gesprek hoeft u dus niet te missen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met gnTel. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Uiteraard kunt u Hosted VoIP (mkb) ook combineren met onze andere VoIP-diensten, waaronder videobellen en Vast Mobiel integratie.