Hosted VoIP

Wilt u VoIP bellen via een van de meest solide en flexibele Hosted VoIP netwerken? Dan is gnTel uw partner! gnTel levert al meer dan 15 jaar slimme en complete Hosted VoIP-oplossingen aan bedrijven. Ons VoIP-platform garandeert optimale bereikbaarheid en wordt continu uitgebouwd!

Met Hosted VoIP van gnTel heeft u geen onderhoudskosten en hoge investeringen, want u heeft geen telefooncentrale meer nodig. Ervaar het gemak van een telefooncentrale uit de cloud, voor een vast maandbedrag per gebruiker!

Wilt u starten met VoIP-telefonie, maar heeft u een telefooncentrale en wilt u deze behouden? Dan kunnen wij als SIP trunk provider een SIP trunk voor u aansluiten.

Waarom Hosted VoIP?

Hosted VoIP, ook bekend onder de namen Hosted telefonie, Hosted voice, en Cloud telefonie, staat voor ‘bellen via de cloud’. Als u telefoneert via Hosted VoIP kunt u uw huidige internetverbinding gebruiken. U heeft dus geen telefooncentrale meer nodig. De voordelen van Hosted VoIP zijn groot. U heeft minder bekabeling in uw kantoor nodig, u heeft maar één infrastructuur nodig en Hosted VoIP is schaalbaar. Daarnaast is VoIP vele malen beter en goedkoper dan het traditionele ISDN.

Vervanger ISDN

Het traditionele ISDN-netwerk wordt door KPN uitgefaseerd. Hosted VoIP is de beste vervanger! Zo heeft Hosted VoIP betere integratiemogelijkheden en meer functionaliteit. Overstappen naar Hosted VoIP van gnTel is erg eenvoudig. Indien gewenst kunnen wij uw bestaande telefoonnummers meenemen.

Hosted VoIP voor uw bedrijf

Wilt u gebruik maken van Hosted VoIP binnen uw bedrijf? Wij denken graag met u mee in een VoIP-oplossing op maat voor uw bedrijf!

Optimale bereikbaarheid en communicatie

Hosted VoIP van gnTel wordt op locatie geïnstalleerd door onze gecertificeerde VoIP-resellers.
Met een op de juiste wijze ingericht en geïnstalleerd Hosted VoIP systeem, zorgt gnTel ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent voor uw klanten en optimaal kunt communiceren. Wij leveren maatwerk oplossingen. Zo kunnen wij o.a. een compleet belplan ontwikkelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. Een belangrijk gesprek of potentiële mislopen is verleden tijd.

Verregaande mogelijkheden met Hosted VoIP van gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Makkelijk overstappen naar Hosted VoIP van gnTel

Hosted VoIP van gnTel heeft een abonnementsstructuur: u betaalt een vast maandbedrag per toestel U kunt tijdens de contractduur op- of afschalen, wat u flexibiliteit geeft!

Wilt u overstappen naar Hosted VoIP van gnTel? Neem dan contact met op met gnTel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt Hosted VoIP ook combineren met onze andere telecomdiensten als videobellen en Vast Mobiel integratie.