Online telefooncentrale

Toe aan een nieuwe telefooncentrale, maar geen zin om te investeren in een PBX? Kies dan voor FlexPBX, de online telefooncentrale van gnTel.

FlexPBX is de redundant uitgevoerde online telefooncentrale van gnTel. Met FlexPBX beschikt u over een onbeperkt aantal toestelpoorten en alle basisfunctionaliteiten van een telefooncentrale, voor één vaste prijs per maand. De enige beperking zit in het aantal gelijktijdige externe gesprekken.

FlexPBX kan worden afgenomen op basis van 4, 8, 12, 16, 20, 30, 45, 60, 75, 90 of 250 simultane, externe gesprekken. Daarnaast zijn functionaliteiten als open en gesloten tijden, huntgroepen, voicemail, wachtrijen, IVR’s keuzemenu’s, Free Seating, e.d. inbegrepen.

Online telefooncentrale van gnTel

Een volledig redundante telefooncentrale online telefooncentrale voor een vaste prijs per maand.

Altijd bereikbaar

Omdat FlexPBX redundant is uitgevoerd, heeft u altijd de beschikking over uw online PBX. De toestellen melden zich via uw internetverbinding aan op uw FlexPBX. Valt uw internetverbinding uit, dan schakelen we inkomende gesprekken automatisch door, bijvoorbeeld naar uw mobiel. Zo mist u nooit een gesprek!

Online beheer

In de online “Mijn gnTel” omgeving kunt u als FlexPBX gebruiker de bereikbaarheid achter uw telefoonnummer(s) en/of extensie(s) zelf beheren. Zo kunt u kiezen tussen vooraf ingestelde sets van open en gesloten tijden en kunt u zelf instellen naar welk nummer of welke extensie uw telefoonnummer moet doorschakelen.

“Mijn gnTel ” is speciaal ontwikkeld voor gebruik op een smartphone of tablet en is gratis voor gnTel klanten. Op de inlogpagina van mijn.gntel.nl kunt u lezen hoe u eenvoudig “Mijn gnTel ” als web-app op uw smartphone installeert.

De voordelen van online telefooncentrale van gnTel

  • Volledig redundante telefooncentrale
  • Eenvoudig en snel te upgraden in zowel capaciteit als diensten
  • Geen eenmalige kosten
  • Telefoonnummers meenemen
  • FlexPBX van gnTel kunt u gebruiken vanaf meerdere locaties
  • Koppelen aan meerdere telefoonnummers
  • Snel en flexibel aanpassen aan het gewenste aantal lijnen
  • Standaard online rapportages inzien
  • De belbundel Zorgeloos bellen is aan te bieden in combinatie met FlexPBX en FlexConnect.

Iets voor u?

Bent u toe aan een nieuwe telefooncentrale, maar wilt u niet investeren in een PBX? Dan is FlexPBX, de online telefooncentrale van gnTel, de juiste keuze voor u. Meer weten over onze online telefooncentrale? Neem dan gerust contact met ons op.

Stap over op FlexPBX inplaats te blijven investeren in achterhaalde technologie.