SIP trunk aanbieder

Als u gebruik wilt maken van VoIP-telefonie, maar wel uw huidige telefooncentrale wilt behouden, dan heeft u een SIP trunk nodig. Als SIP trunk aanbieder kan gnTel u daarbij helpen. Wij kunnen een SIP trunk op uw huidige telefooncentrale aansluiten, ook als het om een analoge of ISDN-telefooncentrale gaat. Hebben wij uw SIP trunk aangesloten, dan kunt u voordelig bellen via VoIP zakelijk en geniet u van vele voordelen. Zo kunt onder meer u uw bestaande devices blijven gebruiken en houdt u meer over onderaan de streep.

SIP trunk aanbieder gnTel biedt u de eenvoudigste manier om over te schakelen naar VoIP bellen!

Een SIP trunk, wat is dat?

SIP is de afkorting voor “Session Initiation Protocol”. Het is een middel om de huidige telefooncentrale van een bedrijf via een veilige verbinding te verbinden met het VoIP-platform van de SIP trunk aanbieder. Hierdoor kan het bedrijf de eigen telefooncentrale gebruiken om over het internet te bellen. Bellen over het internet noemen we VoIP bellen.

Wanneer neemt u een SIP trunk aanbieder in de arm?

ISDN stopt en VoIP is de beste vervanger. Wilt u overstappen naar VoIP bellen, maar heeft u recent nog een traditionele telefooncentrale aangeschaft of is uw huidige telefooncentrale nog niet helemaal afgeschreven, dan kunt u een SIP trunk aanbieder in de arm nemen. In andere woorden, als uw bestaande telefooncentrale wilt behouden, maar wel wilt profiteren van de voordelen van cloud bellen, dan kan een SIP trunk aanbieder u helpen.

Heeft u juist geen telefooncentrale op uw kantoor? Dan is Hosted VoIP de oplossing voor u!

SIP trunk aanbieder voor alle soorten telefooncentrales

gnTel werkt samen met gecertificeerde VoIP-resellers. Zij kunnen voor een SIP trunk voor u plaatsen, zelfs als u nog beschikt over een analoge of ISDN-telefooncentrale. Dit gaat aan de hand van een converter. Deze converter koppelt uw telefooncentrale aan ons telefonieplatform. De converter zorgt ervoor dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw eigen telefooncentrale, maar u wel bespaart op uw kosten door te bellen via het internet.

FlexConnect van SIP trunk aanbieder gnTel

SIP trunk aanbieder gnTel biedt haar dienst aan onder de naam FlexConnect. Flexconnect geeft u de mogelijkheid om meerdere telefoonnummers te koppelen. Ook kunt u meerdere lijnen afnemen en bieden wij u online rapportage. Wel zo handig! U kunt dus wel stellen dat FlexConnect kan meegroeien met uw bedrijf. Met FlexConnect bieden wij u als SIP trunk aanbieder verregaande flexibiliteit en bereikbaarheid.

gnTel, uw SIP trunk aanbieder

Zoekt u een SIP trunk aanbieder? Dan staat gnTel voor u klaar! Ook als u al een andere telefoonprovider heeft. Onze partners zetten immers graag uw telefoonnummers over, zodat u hier gewoon gebruik van kan blijven maken, maar dan op ons eigen betrouwbare en voordelige netwerk.

Met FlexConnect van SIP trunk aanbieder gnTel hoeft u niet meer een aparte telefoonlijn te gebruiken, maar heeft u genoeg aan uw huidige internetverbinding. De SIP trunk is zodoende een slimme en flexibele oplossing waarbij u geen sommen geld hoeft neer te leggen voor een nieuwe telefooncentrale of andere hardware.