SIP trunk provider

Wilt u starten met VoIP telefonie, maar wilt u wel uw huidige telefooncentrale behouden? Dan heeft u een SIP trunk nodig. VoIP en SIP trunk provider gnTel kan een SIP trunk op uw bestaande telefooncentrale aansluiten, ook als dit een analoge of ISDN-telefooncentrale betreft. Vanaf dat moment belt uw bedrijf voordelig over VoIP Zakelijk met alle voordelen vandien. U kunt bijvoorbeeld gewoon uw bestaande toestellen blijven gebruiken en bespaart flink op uw kosten!

Een SIP trunk van gnTel is de makkelijkste manier om over te stappen naar VoIP bellen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wat is een SIP trunk?

Een SIP trunk is een middel om de spraakverbinding met een VoIP-systeem of Cloud telefonie op te zetten. Het is een virtuele telefoonlijn waarmee u over het internet kunt bellen en gebeld kunt worden. Bellen via het internet noemen we VoIP bellen.

Wanneer schakelt u een SIP trunk provider in?

VoIP is de vervanger van traditionele ISDN-telefoonlijn, maar ISDN stopt. U schakelt een SIP trunk provider in als u een bestaande telefooncentrale heeft en deze wilt behouden, maar wel wilt bellen via VoIP.

Met een SIP trunk kan zowel via een traditionele telefooncentrale (PABX), VoIP-telefooncentrale als een Cloud Telefonie VoIP-oplossing gebeld worden naar binnen- en buitenland.

Heeft u geen telefooncentrale op locatie? Dan is hosted VoIP de oplossing voor uw bedrijf.

Meer weten?

SIP trunk provider voor alle typen telefooncentrales

De gecertificeerde VoIP-resellers van SIP trunk provider gnTel kunnen u voorzien van een SIP trunk, ook wanneer u nog een analoge of ISDN telefooncentrale heeft. Zij plaatsen dan een converter waarmee uw eigen telefooncentrale en het telefonieplatform van gnTel worden gekoppeld. Hierdoor behoudt de functionaliteiten van de eigen telefooncentrale, maar kunt u wel voordelig VoIP bellen ofwel bellen via het internet.

FlexConnect van SIP trunk provider gnTel

VoIP en SIP trunk provider gnTel biedt SIP trunking aan onder de merknaam FlexConnect. Met de SIP trunk verbindingen van FlexConnect kunt u altijd meerdere telefoonnummers koppelen. Daarnaast kunt u meerdere lijnen afnemen en is er online rapportage voorhanden. FlexConnect groeit dus mee met uw organisatie. Met Flexconnect garandeert SIP trunk provider gnTel u optimale flexibiliteit én bereikbaarheid!

SIP trunk provider gnTel

Heeft u nu een andere telefonieprovider dan gnTel? Geen probleem! Onze gecertificeerde partners zetten graag uw telefoonnummers om zodat u deze gewoon kunt blijven gebruiken op het flexibele en betrouwbare netwerk van gnTel.

Met de gnTel FlexConnect SIP trunk heeft u niet langer een aparte telefoonlijn nodig, maar belt u gewoon via uw bestaande internetverbinding. Dit maakt SIP trunk is een innovatieve en flexibele oplossing zonder grote investeringen in nieuwe telefooncentrales of telecom hardware.

Word partner