Wat is SIP trunking?

Een SIP trunk is de technologie die nodig is om een spraakverbinding met een VoIP-systeem of Cloud telefonie op te zetten. De SIP trunk transporteert het telefoongesprek over een internetverbinding en regelt dat het telefoongesprek voorrang krijgt op andere data zoals het downloaden van bestanden of het aanroepen van een website.

Vraag naar de mogelijkheden

SIP trunk vervanger van ISDN

SIP trunks zijn de vervanger van de traditionele ISDN-telefoonlijn die door KPN gefaseerd wordt uitgezet. Middels SIP trunking kan zowel met een traditionele telefoocentrale (PABX), een VoIP-telefooncentrale, als een Cloud Telefonie VoIP oplossing als gnTel gebeld worden naar binnen- en buitenland.

VoIP en SIP trunking

De gecertificeerde VoIP-resellers van gnTel kunnen u voorzien van SIP trunking wanneer u nog via ISDN van KPN belt. Middels een converter kunnen de partners van gnTel een koppeling tot stand brengen tussen uw eigen telefooncentrale en het telefonieplatform van gnTel. Daardoor is het mogelijk voordelig te bellen via het internet met behoud van alle functionaliteiten van de eigen telefooncentrale. Door gebruik te maken van een SIP trunk kan de huidige telefonie oplossing gebruikt blijven worden.

Vind een gnTel partner

FlexConnect: SIP trunking van gnTel

VoIP provider gnTel biedt zijn SIP trunking dienst aan onder de merknaam FlexConnect. Met de SIP trunk verbindingen van FlexConnect is het altijd mogelijk meerdere telefoonnummers te koppelen. Daarnaast kunt u meerdere lijnen afnemen en is er online rapportage beschikbaar.

Overstappen op SIP trunks van gnTel

Belt u momenteel via een andere telefonie provider dan gnTel? Onze gecertificeerde VoIP partners helpen graag om alle telefoonnummers over te zetten en te configureren zodat u deze gewoon kunt blijven gebruiken op het betrouwbare netwerk van gnTel. Met de gnTel FlexConnect SIP trunk heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig maar belt u eenvoudig en snel via uw bestaande internet dataverbinding. Een SIP trunk is een fantastische oplossing zonder grote investeringen in nieuwe telefooncentrales of telecomhardware.

Neem nu contact met ons op