Zakelijke VoiP telefonie provider

gnTel is al 15 jaar een betrouwbare provider van vaste zakelijke VoIP telefonie uit de Cloud. gnTel biedt een uiterst betrouwbaar en stabiel VoIP-netwerk en levert kwalitatieve verbindingen met helder high definition geluid en 99,98% uptime; en dat tegen een scherp tarief.

Waarom zakelijke VoIP telefonie?

Voice over Internet Protocol staat voor telefonie over het internet. VoIP telefonie is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden omdat het veel zakelijke voordelen met zich meebrengt. Zo is er minder bekabeling in het pand nodig, is er slechts één infrastructuur nodig, is het schaalbaar en een stuk goedkoper dan het traditionele ISBN.

Bij zakelijke telefonie van gnTel is flexibiliteit een belangrijk pluspunt. Omdat gnTel zakelijke telefonie uit de Cloud levert, hoeft er door u niet geïnvesteerd te worden in hardware zoals telefooncentrales. Zakelijke telefonie van gnTel wordt als abonnement afgerekend en is tijdens de contractduur op- en af te schalen. Precies de flexibiliteit die u als ondernemer wenst.

Zakelijke telefonie via partners

gnTel levert vaste VoIP telefonie voor de zakelijke markt en werkt hiervoor nauw samen met gecertificeerde partners. Deze partners worden allemaal getraind om u het juiste advies te geven voor uw zakelijke telefonie. Zij zorgen ervoor dat de zakelijke VoIP van gnTel op de juiste wijze bij uw bedrijf geïnstalleerd wordt. Zakelijk VoIP bellen geeft veel mogelijkheden om u optimaal met uw klanten te laten communiceren. Onze partners leggen uit hoe u het maximale uit de VoIP-oplossing van gnTel haalt.

Neem contact met ons op

Zakelijke telefonie uit de Cloud

De zakelijke VoIP telefonie van gnTel is een vaste zakelijke telefonie-oplossing die draait in de Cloud. Dit betekent dat uw telefoniesysteem niet op uw bedrijfslocatie hoeft te staan, maar in een gecertificeerd en goed beveiligd datacenter. Het voordeel is dat u geen hardware of servers hoeft te kopen voor uw zakelijke telefonie en dat de oplossing in een abonnementsstructuur kan worden aangeboden. Andere bekende termen voor VoIP telefonie uit de Cloud zijn: Hosted telefonie, hosted voice of Cloud telefonie.

Overstappen op zakelijke telefonie van gnTel

Heeft u al een oplossing voor zakelijke telefonie van een andere provider en wilt u overstappen op zakelijke telefonie via VoIP van gnTel? Onze partners bieden u de juiste ondersteuning bij overstappen waardoor dit snel en eenvoudig verloopt terwijl uw organisatie gewoon bereikbaar blijft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. VoIP is goed te combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder SIP trunk en vast mobiel integratie.

Lees hieronder welke mogelijkheden zakelijke telefonie van gnTel heeft.

Flat-fee bellen

Bel je heel veel en wil je daarbij niet constant op de klok kijken om de tijd in de gaten te houden? Wil je je niet druk maken over verrassingen op je factuur? Kies dan voor Flat-feeBellen.

Lees meer

Voip bellen

Goedkoper bellen kan eenvoudig en snel via gnTel. Met hosted VoIP van gnTel heb je geen telefooncentrale nodig. Alle functies zijn beschikbaar op het gnTel platform.

Lees meer

Online telefooncentrale

Toe aan een nieuwe telefooncentrale, maar geen zin om te investeren in een PBX?  Kies dan voor FlexPBX, de online telefooncentrale van gnTel.

Lees meer

Behouden telefooncentrale

Wij bieden ook opties om met uw bestaande telefooncentrale via SIP trunk aan de slag te gaan op het gnTel netwerk.

Lees meer

Vaste telefonie op mobiel

Met de FlexMobile App en een FlexSmartphone account kun je eenvoudig en snel je bestaande mobiele telefoons integreren met telefonie van gnTel. En het werkt met alle mobiele netwerken!

Lees meer

Click to dial

Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je contacten? Met Click to Dial van gnTel kan het!

Lees meer

Wachtrij

Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker.

Lees meer

Keuzemenu

Met een keuzemenu kan de beller zelf de juiste afdeling kiezen. Zo heb je geen telefoniste meer nodig. Een keuzemenu kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Gespreksopname

Met gespreksopname kun je met één druk op de knop het lopende gesprek opnemen. Handig voor als je je zakelijke afspraken wilt vastleggen.  Gespreksopname kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Free-seating

Heeft niet iedereen een vaste werkplek, maar wel een eigen telefoonnummer? Maak dan gebruik van Free-seating. Free-seating kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Videobellen

Wil je zien met wie je belt?  Maak dan gebruik van Videobellen van gnTel. Videobellen kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Oproepsysteem

Wil je een oproep kunnen doen naar een groep toestellen en in één keer iedereen toespreken? Dat kan met het oproepsysteem van gnTel.  Een oproepsysteem kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Online rapportages

Met  online rapportages  kun je zien hoeveel gesprekken er zijn binnen-gekomen of ze zijn opgenomen en hoe lang ze geduurd hebben. Online rapportages zijn eenvoudig toe te voegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Online beheer

In de online “Mijn gnTel ” omgeving kun je als klant van gnTel de bereikbaarheid achter jouw telefoonnummer(s) en/of extensie(s) zelf beheren.

Lees meer