Wij leveren alle regio nummers in Heel Nederland

gnTel kan in alle regio’s in Nederland nieuwe regionale telefoonnummers en nummerblokken leveren zoals een 010, 020 of 030 nummer. Het is mogelijk om met uw hoofdkantoor in bijvoorbeeld regio Utrecht een lokaal 030 telefoon nummer in gebruik te nemen om zo een lokale uitstraling te genereren voor uw klanten in de 010 regio  (Rotterdam). Uiteraard is het mogelijk uw telefoonnummer te verhuizen van de oude telefonie provider naar gnTel. Dit noemen we een portering. Nummerbehoud en nummer porteringen kunnen eenvoudig worden geregeld via gnTel. Afhankelijk van de operator kan dit binnen enkele dagen tot maximaal een maand duren (KPN).

085 Nummers

Naast regio telefoonnummers kun je bij gnTel ook 085 nummers afnemen. 085 nummers zijn net als mobiele nummers niet regiogebonden en mogen landelijk gebruikt worden.

088 bedrijfsnummer

088 nummers zijn speciale telefoonnummers voor bedrijven en instellingen. Deze nummers, ook wel bedrijfsnummers genoemd, zijn regio onafhankelijk. Met een 088 nummer krijg je één landelijke identiteit voor je bedrijf

Buitenlandse telefoonnummers

Wil je een vestiging in het buitenland openen? gnTel levert telefoonnummers  in meer dan 40 landen. Lokale klanten kunnen je dan bellen op een lokaal telefoonnummer in eigen land.

Nummerbehoud

Wil je je telefoonnummer behouden? Dat kan. Wij vragen aan je huidige operator om je nummer over te zetten naar gnTel. Heel eenvoudig!