Vast Mobiel Integratie

Vast Mobiel Integratie, VaMo, vast nummer op mobiel, Fixed Mobile Convergence of FMC: allemaal termen voor de functionaliteit dat uw medewerkers op hun mobiele toestellen dezelfde mogelijkheden hebben als op een vast telefoontoestel. De FlexMobile app van gnTel zorgt voordelig onderling bellen via vast en mobiel.

Vast nummer op mobiel zakelijk

gnTel zorgt voor een vast nummer op zakelijke mobiel. Dit doen we door een FlexMobiel App aan te bieden. Met de FlexMobile App bellen uw medewerkers van vast naar mobiel en van mobiel naar vast tegen een vast laag tarief. Collega’s kunnen elkaar onderling bellen met een verkort nummer. Met de FlexMobile App hoeft u nooit meer na te denken of medewerkers op hun vaste telefoon of op hun mobiele telefoon of smartphone bereikbaar zijn. De bereikbaarheid van uw medewerkers voor personen buiten uw bedrijf neemt eveneens fors toe.

Bellen met een vast nummer op mobiel onderweg

Met de FlexMobile App op de smartphone kiest uw medewerker een telefoonnummer uit het adresboek. gnTel verbindt automatisch door naar het gekozen (binnenlandse of buitenlandse) nummer. Bijkomend voordeel bij bellen over de landsgrenzen is dat u belt tegen de voordelige (internationale) tarieven van gnTel. Belt u vanaf een vast toestel? Ook dan kunt u uw collega’s bereiken op hun verkorte nummer. Of ze nu op kantoor zitten of onderweg zijn.

De voordelen van vast nummer op mobiel integratie van gnTel

Met de FlexMobile app van gnTel bellen uw medewerkers met hun iPhone of Android-toestel met het zakelijke vaste nummer. Perfect als ze onderweg zijn en toch willen bellen met het vaste kantoornummer. Dit staat professioneel richting uw klanten. Deze VaMo oplossing werkt zowel in combinatie met FlexTelephony (de Hosted VoIP oplossing van gnTel) als met FlexConnect (de SIP trunk van gnTel).

De voordelen van VaMo

  • Bespaart tot 80% op bellen naar het buitenland
  • Werkt overal waar de smartphone bereik heeft
  • Werkt ook in het buitenland

Vast & Mobiel integratie werkt zowel in combinatie met FlexPBX (de hosted VoIP oplossing van gnTel) als met FlexConnect (de SIP trunk van gnTel). Verkrijgbaar in App store en de Google play store. Let op: voor FlexMobile heeft u een account van gnTel nodig.