VoIP-aanbieder

Zoekt u een stabiele en betrouwbare VoIP-aanbieder? Dan heeft u de juiste partij gevonden. VoIP-aanbieder gnTel levert VoIP-telefonie voor ondernemers via een eigen platform met 99,98% uptime! Op dit platform heeft u alle functies voor VoIP bellen tot uw beschikking. Een telefooncentrale is niet meer nodig. En voor een vast bedrag per toestel per maand, komt u niet voor verrassingen te staan. Een VoIP-aanbieder zonder kleine lettertjes dus. Ervaar de voordelen nu zelf!

Waarom een VoIP-aanbieder?

Als u een VoIP-aanbieder in de arm neemt, belt u niet langer via een aparte telefoonlijn maar via uw huidige internetverbinding. VoIP is immers een ander woord voor ‘bellen via het internet’. Zodoende heeft u geen telefooncentrale en aparte telefoonlijn meer nodig. Investeren in (onderhoud van) dure hardware is dus verleden tijd. Naast dat u slechts één infrastructuur nodig heeft voor internetten én bellen, biedt een VoIP-aanbieder nog meer voordelen. Zo kunt eenvoudig extra nummers/accounts voor nieuwe medewerkers aanmaken en vaste regionale telefoonnummers op uw mobiel beantwoorden (via doorschakeling of de app).

Daarnaast kunt u uw VoIP-abonnement gemakkelijk op- en afschalen. Tot slot is de gesprekskwaliteit van VoIP aanzienlijk beter dan die van analoge telefonie. VoIP-aanbieder gnTel garandeert hoogwaardige verbindingen met kraakhelder high definition geluid. En de prijs, daar hoeft u het niet voor te laten; VoIP is namelijk een stuk goedkoper dan analoge telefonie.

Zakelijke VoIP-aanbieder

Profiteren van een grotere bereikbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie voor uw organisatie? Start dan vandaag nog met Zakelijke VoIP-telefonie bij VoIP-aanbieder gnTel.

Grote bereikbaarheid met gnTel als VoIP-aanbieder

Het VoIP-platform van gnTel behoort nu al tot de meest betrouwbare en solide VoIP-platformen van Nederland, en wordt nog voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd. Bij gnTel garanderen we een 99,98% uptime met onze VoIP-oplossing. Een belangrijke conversatie of (potentiële) order mislopen doet u niet langer! Waar uw medewerkers zich ook bevinden, wij zorgen dat u optimaal bereikbaar bent.

Optimale communicatie met gnTel als VoIP-aanbieder

De VoIP-oplossingen van gnTel wordt geleverd en geïnstalleerd door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij zullen u vertellen hoe u het meeste uit uw VoIP-oplossing haalt. Zo helpen zij u mede bij het inrichten van uw Cloud VoIP-systeem, zodat u altijd profiteert van een optimale communicatie. Daarnaast kunnen zij voor uw organisatie een belplan op maat uitstippelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. Precies het maatwerk dat u als ondernemer wenst.

Mogelijkheden bij VoIP-aanbieder gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Stap over naar VoIP-aanbieder gnTel

Wilt u overstappen naar VoIP-aanbieder gnTel. Wees dan niet bang voor gedoe. Wij regelen een zorgeloze overstap, waarin u onder meer uw bestaande telefoonnummers kunt meenemen. Uiteraard blijft u tijdens de overstap gewoon bereikbaar.

Bij VoIP-aanbieder gnTel wordt uw VoIP-oplossing afgerekend als abonnement. U kunt uw abonnement gedurende de contractduur aanpassen, of dit nu om op- of afschalen gaat. De flexibiliteit van onze diensten wordt door veel klanten geapprecieerd.

Direct aan de slag?

Wilt u direct aan de slag met bellen via een van de betrouwbaarste netwerken voor VoIP? Neem dan vandaag nog contact op met gnTel. Wij sparren graag met u over een VoIP-oplossing op maat voor uw organisatie. Prettig om te weten is dat u VoIP van gnTel ook kunt combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder SIP trunk (als u uw huidige telefooncentrale wilt behouden) en VaMo. Neem contact op voor mogelijkheden.