VoIP aanbieder

Zoekt u een stabiele en betrouwbare VoIP aanbieder? Dan heeft u de juiste partij gevonden. VoIP aanbieder gnTel levert VoIP telefonie voor ondernemers via een eigen platform met 99,98% uptime! Op dit platform heeft u alle functies voor VoIP bellen tot uw beschikking. Een telefooncentrale is niet meer nodig. En voor een vast bedrag per toestel per maand, komt u niet voor verrassingen te staan. Een VoIP aanbieder zonder kleine lettertjes dus. Ervaar de voordelen nu zelf!

Vraag naar de mogelijkheden

Waarom een VoIP aanbieder?

Als u een VoIP aanbieder in de arm neemt, dan belt u niet langer via een aparte telefoonlijn maar via uw huidige internetverbinding. VoIP is immers een ander woord voor ‘bellen via het internet’. Zodoende heeft u geen telefooncentrale en aparte telefoonlijn meer nodig. Investeren in (onderhoud van) dure hardware is dus verleden tijd. Naast dat u slechts één infrastructuur nodig heeft voor internetten én bellen, biedt een VoIP aanbieder nog meer voordelen. Zo kunt eenvoudig extra nummers/accounts voor nieuwe medewerkers aanmaken en vaste regionale telefoonnummers op uw mobiel beantwoorden (via doorschakeling of de app).

Daarnaast kunt u uw VoIP abonnement gemakkelijk op- en afschalen. Tot slot is de gesprekskwaliteit van VoIP aanzienlijk beter dan die van analoge telefonie. VoIP aanbieder gnTel garandeert hoogwaardige verbindingen met kraakhelder high definition geluid. En de prijs, daar hoeft u het niet voor te laten; VoIP is namelijk een stuk goedkoper dan analoge telefonie.

Zakelijke VoIP aanbieder

Profiteren van een grotere bereikbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie voor uw organisatie? Start dan vandaag nog met Zakelijk VoIP telefonie bij VoIP aanbieder gnTel.

Grote bereikbaarheid met gnTel als VoIP aanbieder

Het VoiP platform van gnTel behoort nu al tot de meest betrouwbare en solide VoIP platformen van Nederland, en wordt nog voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd. Bij gnTel garanderen we een 99,98% uptime met onze VoIP-oplossing. Een belangrijke conversatie of (potentiële) order mislopen doet u niet langer! Waar uw medewerkers zich ook bevinden, wij zorgen dat u optimaal bereikbaar bent.

Optimale communicatie met gnTel als VoIP aanbieder

De VoIP-oplossingen van gnTel wordt geleverd en geïnstalleerd door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij zullen u vertellen hoe u het meeste uit uw VoIP-oplossing haalt. Zo helpen zij u mede bij het inrichten van uw Cloud VoIP systeem, zodat u altijd profiteert van een optimale communicatie. Daarnaast kunnen zij voor uw organisatie een belplan op maat uitstippelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. Precies het maatwerk dat u als ondernemer wenst.

Meer weten?

Mogelijkheden bij VoIP aanbieder gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Stap over naar VoIP aanbieder gnTel

Wilt u overstappen naar VoIP aanbieder gnTel. Wees dan niet bang voor gedoe. Wij regelen een zorgeloze overstap, waarin u onder meer uw bestaande telefoonnummers kunt meenemen. Uiteraard blijft u tijdens de overstap gewoon bereikbaar.

Bij VoIP aanbieder gnTel wordt uw VoIP-oplossing afgerekend als abonnement. U kunt uw abonnement gedurende de contractduur aanpassen, of dit nu om op- of afschalen gaat. De flexibiliteit van onze diensten wordt door veel klanten geapprecieerd.

Direct aan de slag?

Wilt u direct aan de slag met bellen via een van de betrouwbaarste netwerken voor VoIP? Neem dan vandaag nog contact op met gnTel. Wij sparren graag met u over een VoIP-oplossing op maat voor uw organisatie. Prettig om te weten is dat u VoIP van gnTel ook kunt combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder SIP trunk (als u uw huidige telefooncentrale wilt behouden) en VaMo. Neem contact op voor mogelijkheden.

Word partner