VoIP zakelijk

Al ruim 15 jaar is gnTel een professionele en betrouwbare provider van zakelijke VoIP uit de Cloud. Wij hebben een bijzonder betrouwbaar en stabiel VoIP-netwerk en leveren hoogwaardige verbindingen met kraakhelder high definition geluid en 99,98% uptime. Wij leveren bedrijven een zakelijke VoIP-oplossing op maat tegen een scherp tarief!

Waarom VoIP zakelijk?

Met VoIP zakelijk telefoneren uw medewerkers via het internet. Binnen het bedrijfsleven is VoIP inmiddels alom bekend omdat het veel zakelijke voordelen heeft. Zo heeft u geen aparte telefoonlijn en zodoende minder bekabeling nodig, heeft u maar één infrastructuur nodig, kunt u gemakkelijke opschalen indien nodig en de kosten zijn lager dan die van traditionele lijnen.

VoIP zakelijk via partners

gnTel is actief in de zakelijke markt en werkt voor de verkoop en oplevering uitsluitend samen met gecertificeerde VoIP-partners. Deze partners worden ieder voor zich getraind om u van het juiste advies voor VoIP zakelijk te kunnen voorzien. Onze partners installeren onze VoIP-oplossing bij u op kantoor en adviseren u hoe u het maximale uit VoIP zakelijk van gnTel haalt. Immers biedt VoIP zakelijk van gnTel u uitgebreide mogelijkheden om optimaal met uw klanten te communiceren.

Flexibiliteit is een groot voordeel van VoIP zakelijk van gnTel. Omdat gnTel VoIP zakelijk uit de cloud levert, hoeft u niet te investeren in hardware zoals telefooncentrales. Wij bieden VoIP zakelijk in een abonnementsvorm aan, waarbij u de mogelijkheid heeft om tijdens de contractduur naar behoefte op- en af te schalen. Onze klanten ervaren deze flexibiliteit als een groot pluspunt.

VoIP zakelijk uit de Cloud

VoIP zakelijk van gnTel is een vaste zakelijke telefonie-oplossing die in de Cloud draait. Dit houdt in dat uw telefooncentrale niet bij u op kantoor hoeft te staan, maar in een extern gecertificeerd (en sterk beveiligd) datacenter. Hierdoor hoeft u geen dure hardware of servers voor zakelijke telefonie aan te schaffen. Daarnaast kan de telefonie hierdoor in abonnementsvorm worden aangeboden.

Andere bekende benamingen voor VoIP telefonie uit de Cloud zijn: hosted voice, hosted telefonie en Cloud telefonie.

Overstappen naar VoIP zakelijk van gnTel

Heeft u al een telefonie-oplossing voor uw bedrijf van een andere provider, maar wilt u overstappen naar VoIP zakelijk van gnTel? Dan is dit bij gnTel meer dan eenvoudig! Onze gecertificeerde VoIP-partners begeleiden en ondersteunen u bij de overstap naar gnTel, waardoor dit makkelijk en snel verloopt terwijl uw bedrijf gewoon bereikbaar blijft.

Wilt u meer informatie over een zakelijke VoIP-oplossing op maat voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons. U kunt VoIP zakelijk ook goed te combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder Vast Mobiel integratie, SIP trunk en videobellen.