Zakelijk internationaal bellen, maar dan voordelig

Belt u voor de zaak veel met uw smartphone naar het buitenland, en wilt u goedkoper bellen? Kies dan voor FlexTravel van gnTel. Zo belt u gewoon met uw smartphone tegen de voordelige tarieven van gnTel, ook over de grens. Ervaar de voordelen!

Zakelijk internationaal bellen met uw smartphone

Met de FlexMobile App en het FlexTravel account, kunt u voordelig zakelijk (inter)nationaal bellen via gnTel. De app kunt u installeren op uw Android-toestel of iPhone. Alle gesprekken die u met de FlexMobile app start, lopen via het gnTel platform. Zo kunt u met uw (privé) mobiel op kosten van de zaak bellen.

Hoe werkt zakelijk internationaal bellen met uw smartphone?

Zakelijk internationaal bellen met FlexTravel is erg eenvoudig. U opent de FlexMobile app, kiest een telefoonnummer uit uw adresboek en gnTel verbindt u automatisch door naar uw gekozen (buitenlandse) nummer. Vervolgens belt u met uw smartphone tegen de voordelige (internationale) tarieven van gnTel.

Bestemmingen

Hieronder vind je de bestemmingen binnen Nederland en de top tien internationale bestemmingen.

Bestemming
Nederland vast
Nederland mobiel
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten
Duitsland
België
Frankrijk
Canada
Zwitserland
Italië
Spanje
Turkije

Let op: wanneer u FlexTravel in het buitenland gebruikt, komen daar de kosten bij voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland. Kijk op de website van uw mobiele aanbieder voor deze tarieven.

De mogelijkheden van zakelijk internationaal bellen via FlexTravel

Ervaar de mogelijkheden van zakelijk internationaal bellen via FlexTravel van gnTel:

  • Voordelig (inter)nationaal bellen via gnTel met je smartphone
  • Overal via gnTel bellen waar je GSM bereik heeft
  • Bellen op kosten van de zaak via je privé smartphone
  • Combineren met een vast telefoonnummer
  • Ook in het buitenland bellen

Start vandaag nog

Voordelig (inter)nationaal bellen doet u met FlexTravel van gnTel. FlexTravel kunt u ook combineren met onze andere telefoondiensten, zoals VaMo, SIP trunk en VoIP telefonie. Wilt u meer informatie over zakelijk internationaal bellen via gnTel of direct starten? Neem dan contact met ons op!