Werken bij gnTel is bijzonder. We besteden veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Van collega’s verwachten we een diepgaande betrokkenheid bij ons bedrijf en onze projecten.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar de juiste experts en professionals! Ben jij een ervaren professional op het gebied van Open Source / VoIP / Systeembeheer / Web Development / Python of Django? Of ben jij een ambitieuze starter die ons team graag wil versterken?

Bij gnTel krijg je de ruimte je te specialiseren binnen een collegiale en open bedrijfscultuur. We bieden een dynamische omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Op professioneel zowel als op persoonlijk vlak. Naast een leuke, zelfstandige en afwisselende baan bieden we een goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geinteresseerd? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet per e-mail (naar: info@gntel.nl), vergezeld van een motivatie en jouw cv. Voor vragen kun je contact opnemen met Lourens Dijk op het nummer: 020-240 0000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.​ Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.