1 september 2019 was het zover! De winnaars van #desnelstemanvangntel gingen samen met gnTel naar de Formule 1 in Spa-Franchorchamps. Twee Duitse partners en twee Nederlandse partners waren de gelukkigen. Om 8 uur begon de dag gezamenlijk in Gulpen. Vandaaruit sprongen we in twee auto’s en reden naar het circuit. Het was al aardig druk op de weg maar door de goede begeleiding van politie en borden stonden we al snel geparkeerd.
Eenmaal aangekomen op het circuit was het zoeken naar een mooie plek waar we alles goed konden zien. We hebben gekozen voor een plek in een bocht, voor de kenners bocht 12. Dit is één van de snelste bochten van het circuit. Na de Formule 3 en de Porsche mobile 1 supercup begon het echte werk, de Formule 1.
Wij zaten naast een Max Verstappen tribune, wat erg gaaf was om te zien. Al die oranje shirts, oranje rook vanuit het publiek en geklap en gejuich toen Max voorbij kwam voor de race begon. Helaas raakte Max in een botsing terecht en viel net na de race begon in de eerste ronde al uit. Na een korte ‘neeee’ en ‘ooooohhhh’ uit het publiek ging alle hoop op Albon, de teamgenoot van Max. Gelukkig voor de Nederlanders reed Albon een geweldige race met meerdere inhaal acties welke door het publiek gevierd werd met luid gejuich. In de laatste ronde ging vlak voor ons Giovinazzi de muur in met zijn auto, maar bleef gelukkig ongedeerd.
In ronde 19 werd er stilgestaan bij het overlijden van race coureur Hubert. Die afgelopen zaterdag tijdens een crash op 22-jarige leeftijd overleed. Alle toeschouwers gingen staan en klapten luid voor de jonge coureur.
Terugkijkend op het event was het een geweldige ervaring, een enorme goede sfeer. Wij kijken al uit naar volgend jaar. Het circuit Zandvoort waar wij met 15 partners verdeeld over 3 dagen heen gaan. Wil jij ook kans maken op deze gewilde kaarten? Houd dan onze website, nieuwsbrieven en sociale media in de gaten! Hier communiceren wij de verschillende acties waarmee je deze kaarten kunt winnen.