Cloud telefonie met gnTel

Bellen en gebeld worden via een van de meest stabiele netwerken voor Cloud telefonie? Dan is gnTel de juiste telecomoperator voor u. Wij helpen bedrijven al meer dan 15 jaar met maatwerk VoIP-oplossingen. Ons VoIP platform is zowel flexibel als stabiel en wordt gekenmerkt door een enorm hoge beschikbaarheid. Dit platform ontwikkelen wij voortdurend.

Als u start met Cloud telefonie van gnTel, dan betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. U heeft niet langer een dure, vaste telefooncentrale nodig, maar heeft via ons platform alle functies voor Cloud telefonie ter beschikking. Optimaal bereikbaar zijn, zonder aanschaf van apparatuur of zorgen over het onderhoud; dat is Cloud telefonie van gnTel.

Vraag naar de mogelijkheden

Waarom Cloud telefonie?

Waar ISDN is gestopt is Cloud telefonie, telefoneren via het internet, de norm geworden. Cloud telefonie houdt in dat u niet meer belt via een aparte telefoonlijn, maar via uw huidige internetverbinding. U heeft zodoende geen eigen telefooncentrale meer nodig, maar maakt gebruik van een hypermoderne telefoonoplossing in de cloud. Uw cloud telefonie provider draagt hier zorg voor.

Cloud telefonie is erg voordelig voor bedrijven. U maakt gebruik van een moderne telefooncentrale, heeft minder bekabeling nodig, heeft geen onderhoudskosten en bespaart flink op uw belkosten, soms tot wel 70%. Daarnaast is Cloud telefonie sneller en betrouwbaarder en is de gesprekskwaliteit een stuk beter dan bij analoge telefonie. Ook is Cloud telefonie erg schaalbaar en flexibel. U kunt eenvoudig lijnen, gebruikers en functies toevoegen en verwijderen. U kunt dus wel stellen dat Cloud telefonie meegroeit met uw bedrijf.

Zakelijke Cloud telefonie

Start met Cloud telefonie van gnTel en ervaar de voordelen voor uw bedrijf. Wij bieden betaalbare bedrijfstelefonie op maat aan bedrijven door heel Nederland.

Altijd maximaal bereikbaar zijn

Cloud telefonie van gnTel gaat gewoon via de internetlijn in uw kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf steeds weer over de meest performante telefooncentrale beschikt. Samen met onze VoIP resellers zorgen wij ervoor dat u onmiddellijk aan de slag kan met onze Cloud telefonie. En meer: onze resellers vertellen u uitvoerig hoe u onze cloud-oplossing maximaal kunt benutten.

Overal goed kunnen communiceren

gnTel draagt zorg voor een op de juiste wijze ingericht en geïnstalleerd Cloud telefonie systeem, waardoor uw medewerkers altijd en overal goed kunt communiceren. Van de vaste werkplek tot thuis of onderweg. Dit noemen wij zorgeloos bellen. gnTel staat bekend om haar maatwerk telefonie-oplossingen voor bedrijven. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een Cloud telefonie op maat realiseren. Zo kunnen wij middels diverse functionaliteiten en koppelingen een compleet belplan creëren voor inkomende en uitgaande oproepen. Hierdoor kunnen communicatiestromen eenvoudig worden beheerd.

Meer weten?

Cloud telefonie en de voordelen van gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Slimme en snelle overstap naar Cloud telefonie van gnTel

Als u wilt starten met Cloud telefonie van gnTel, dan dragen wij zorg voor een slimme en snelle overstap. Onze VoIP partners helpen u graag bij het overzetten van uw telefoonnummers. Geen downtime; wij zorgen dat u ook tijdens de overstap bereikbaar blijft voor al uw klanten en prospects.

Zakelijke Cloud telefonie van gnTel betreft een abonnementsvorm: u betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit biedt u flexibiliteit; u kunt gewoon op- en afschalen als u hier behoefte aan heeft.

Maatwerk Cloud telefonie via gnTel

Zoekt u een cloud telefonie-oplossing op maat voor uw bedrijf, die betrouwbaar én betaalbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U kunt onze Cloud telefonie ook afnemen in combinatie met onze andere diensten, denk onder andere aan SIP trunk, videobellen en vast mobiel integratie.

Word partner