VaMo

Bellen via vast én mobiel, tegen een vast laag tarief? Start met VaMo van gnTel; dé telecomoperator voor de zakelijke markt.

Vraag naar de mogelijkheden

Wat is VaMo?

VaMo staat voor vast-mobiel integratie. Dit houdt in dat het telefoonverkeer over uw vaste telefoon ook over uw mobiele telefoon gaat. Belt u met uw mobiele telefoon uit, dan belt u met een vast telefoonnummer. VaMo wordt ook wel FMC of Fixed Mobile Convergence genoemd.

Waarom VaMo?

De vaste werkplek verliest aan populariteit. Werknemers werken steeds meer vanaf een flexibele werkplek, onderweg en in toenemende mate thuis. Dit vraagt om creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat uw bedrijf en uw werknemers altijd en overal efficiënt kunnen werken en optimaal bereikbaar zijn. Als u start met VaMo, dan wordt uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. U ervaart alle gemakken van uw vaste telefoon op mobiel, alsof u op kantoor bent. Naast gemak, vergroot u de bereikbaarheid van uw organisatie!

VaMo zakelijk

gnTel levert een vast nummer op zakelijk mobiel via onze FlexMobile app. Met de FlexMobile App bellen uw medewerkers van vast naar mobiel en van mobiel naar vast tegen een scherp tarief. Medewerkers kunnen elkaar onderling bereiken via een verkort telefoonnummer. Met VaMo vergroot u dus niet alleen de bereikbaarheid naar buiten, maar ook binnen uw organisatie.

Met de FlexMobile app op mobiel kiest uw werknemer een telefoonnummer uit het adresboek. gnTel verbindt de werknemer automatisch door naar het gekozen (binnenlandse of buitenlandse) nummer. Bijkomend voordeel bij bellen over landsgrenzen is dat u belt tegen de voordelige (internationale) tarieven van gnTel. Belt u vanaf een vast toestel? Ook dan kunt u uw werknemers bereiken op hun verkorte nummer, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.

Wat zijn de voordelen van VaMo van gnTel?

Met de FlexMobile app van gnTel bellen uw medewerkers met het vaste zakelijke nummer op hun mobiele telefoon. Prettig als ze thuis of onderweg zijn en toch willen bellen met het vaste kantoornummer. VaMo zorgt voor een professionele uitstraling richting uw klanten. Onze VaMo-oplossing werkt zowel in combinatie met FlexTelephony (de Hosted VoIP-oplossing van gnTel) als met FlexConnect (de SIP trunk van gnTel).

  • Bespaar tot 80% op bellen naar het buitenland
  • Werkt overal waar de smartphone bereik heeft
  • Werkt ook in het buitenland

VaMo werkt in combinatie met FlexPBX (de Hosted VoIP-oplossing van gnTel) even als FlexConnect (de SIP trunk van gnTel). Beiden zijn te verkrijgen in de App Store en Google Play Store. Let op: voor FlexMobile heeft u een account van gnTel nodig.

Meer weten?

Direct aan de slag met VaMo

De bereikbaarheid en onderlinge communicatie van uw organisatie verbeteren? Start dan vandaag nog met VaMo van gnTel. Ook voor uw organisatie kunnen wij een betaalbare oplossing op maat bieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Word partner