VoIP provider

Bent u op zoek naar een betrouwbare VoIP provider? Stap dan vandaag nog over naar de VoIP-oplossing van gnTel. Wij zijn al meer dan 15 jaar VoIP provider (zoals KPN) en bieden u een van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP. Met gnTel als VoIP provider, heeft u als klant niet langer een telefooncentrale nodig. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, en heeft zo alle functionaliteiten voor VoIP bellen voorhanden op het gnTel platform.

Vraag naar de mogelijkheden

Waarom een VoIP provider?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor ‘bellen via het internet’. Dit betekent dat, als u bent aangesloten bij een VoIP provider, u uw huidige internetverbinding ook kunt gebruiken voor uw telefonie. Met een VoIP provider heeft u dus geen aparte telefoonlijn en telefooncentrale meer nodig.

Dit is niet het enige voordeel. Bij VoIP is de gesprekskwaliteit beter dan bij analoog bellen, u kunt vaste regionale telefoonnummers eenvoudig op mobiel beantwoorden (via een doorschakeling of via een app) en u kunt eenvoudig extra nummers en accounts voor nieuwe medewerkers aanmaken. Voor dit alles betaalt u een lager vast maandbedrag dan bij analoge telefonie!

Zakelijke VoIP provider

Wilt u VoIP bij u op kantoor? Start bij VoIP provider gnTel. Zakelijk VoIP bellen via gnTel biedt uw organisatie veel voordelen op het gebied van bereikbaarheid, schaalbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit.

Altijd bereikbaar met gnTel als VoIP provider

VoIP met gnTel werkt via de huidige internetlijn op uw kantoor. VoIP provider gnTel biedt een van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP bellen. Onze VoIP-oplossing wordt geleverd en geïnstalleerd door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij gaan graag met u in gesprek hoe u het maximale uit onze VoIP-oplossing haalt.

Optimaal communiceren met gnTel als VoIP provider

Met een goed ingericht Cloud VoIP systeem zorgt gnTel ervoor dat u optimaal kunt communiceren. Wij garanderen u dat u altijd bereikbaar bent voor (potentiële) klanten, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden: u geniet van maximale flexibiliteit. Met diverse functionaliteiten kunnen wij voor uw organisatie een compleet belplan uitstippelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. Hierdoor loopt u nooit een belangrijk gesprek of potentiële order mis!

Meer weten?

Uitgebreide mogelijkheden bij VoIP Provider gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Overstappen naar VoIP provider gnTel

Overstappen naar VoIP provider gnTel is zeer eenvoudig. U kunt gewoon uw bestaande telefoonnummers meenemen.

Zakelijke VoIP telefonie van VoIP provider gnTel wordt als abonnement afgerekend. Tijdens de contractduur kunt u naar wens op- en afschalen. Precies de flexibiliteit die u als bedrijf zoekt!

Start vandaag nog

Wilt u zich aansluiten bij een van de betrouwbaarste netwerken voor VoIP? Neem dan contact met ons op. Wist u dat VoIP ook goed te combineren is met onze andere telefoondiensten? Zo bieden wij als VoIP provider ook SIP trunk en vast mobiel integratie aan. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op
Word partner