VoIP-provider

Bent u op zoek naar een betrouwbare VoIP-provider? Stap dan vandaag nog over naar de VoIP-oplossing van gnTel. Wij zijn al meer dan 15 jaar VoIP-provider (zoals KPN) en bieden u een van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP. Met gnTel als VoIP-provider, heeft u als klant niet langer een telefooncentrale nodig. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, en heeft zo alle functionaliteiten voor VoIP bellen voorhanden op het gnTel platform.

Waarom een VoIP-provider?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor ‘bellen via het internet’. Dit betekent dat, als u bent aangesloten bij een VoIP-provider, u uw huidige internetverbinding ook kunt gebruiken voor uw telefonie. Met een VoIP-provider heeft u dus geen aparte telefoonlijn en telefooncentrale meer nodig.

Dit is niet het enige voordeel. Bij VoIP is de gesprekskwaliteit beter dan bij analoog bellen, u kunt vaste regionale telefoonnummers eenvoudig op mobiel beantwoorden (via een doorschakeling of via een app) en u kunt eenvoudig extra nummers en accounts voor nieuwe medewerkers aanmaken. Voor dit alles betaalt u een lager vast maandbedrag dan bij analoge telefonie!

Zakelijke VoIP-provider

Wilt u VoIP bij u op kantoor? Start bij VoIP-provider gnTel. Zakelijk VoIP bellen via gnTel biedt uw organisatie veel voordelen op het gebied van bereikbaarheid, schaalbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit.

Altijd bereikbaar met gnTel als VoIP-provider

VoIP met gnTel werkt via de huidige internetlijn op uw kantoor. VoIP-provider gnTel biedt een van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP bellen. Onze VoIP-oplossing wordt geleverd en geïnstalleerd door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij gaan graag met u in gesprek hoe u het maximale uit onze VoIP-oplossing haalt.

Optimaal communiceren met gnTel als VoIP-provider

Met een goed ingericht Cloud VoIP-systeem zorgt gnTel ervoor dat u optimaal kunt communiceren. Wij garanderen u dat u altijd bereikbaar bent voor (potentiële) klanten, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden: u geniet van maximale flexibiliteit. Met diverse functionaliteiten kunnen wij voor uw organisatie een compleet belplan uitstippelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. Hierdoor loopt u nooit een belangrijk gesprek of potentiële order mis!

Uitgebreide mogelijkheden bij VoIP-Provider gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Overstappen naar VoIP-provider gnTel

Overstappen naar VoIP-provider gnTel is zeer eenvoudig. U kunt gewoon uw bestaande telefoonnummers meenemen.

Zakelijke VoIP-telefonie van VoIP-provider gnTel wordt als abonnement afgerekend. Tijdens de contractduur kunt u naar wens op- en afschalen. Precies de flexibiliteit die u als bedrijf zoekt!

Start vandaag nog

Wilt u zich aansluiten bij een van de betrouwbaarste netwerken voor VoIP? Neem dan contact met ons op. Wist u dat VoIP ook goed te combineren is met onze andere telefoondiensten? Zo bieden wij als VoIP-provider ook SIP trunk en Vast Mobiel integratie aan. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.