VoIP-telefonie

VoIP bellen via een van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP-telefonie? Dan bent u bij gnTel aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 15 jaar leverancier van complete VoIP-oplossingen. Ons solide doch flexibele VoIP-platform staat bekend om zijn bijzonder hoge beschikbaarheid, die voortdurend wordt uitgebouwd.

Voor een vast maandbedrag per gebruiker, heeft u op ons gnTel platform alle functies voor VoIP-telefonie voorhanden. Met VoIP-telefonie heeft u geen telefooncentrale meer nodig.

Waarom VoIP-telefonie?

Bellen via het internet (VoIP) is de nieuwe standaard. Voor VoIP-telefonie heeft u geen aparte telefoonlijn of telefooncentrale nodig, maar kunt u uw huidige internetverbinding dus ook gebruiken voor uw telefonie.

VoIP-telefonie heeft veel voordelen voor u als ondernemer. U heeft minder bekabeling en slechts één infrastructuur in uw pand nodig. U kunt VoIP-telefonie gemakkelijk opschalen (en afschalen). De gesprekskwaliteit van VoIP-telefonie is vele malen beter dan die van analoge telefonie. En niet onbelangrijk: het is een stuk goedkoper!

Zakelijke VoIP-telefonie

Wilt u binnen uw onderneming VoIP telefoneren? Dan zit u goed bij gnTel. Wij leveren betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie aan bedrijven door heel Nederland.

Op ieder moment bereikbaar

VoIP-telefonie van gnTel werkt via de huidige internetlijn in uw bedrijfsruimte. Sluit u zich aan bij gnTel, dan bent u verzekerd van een van de meest betrouwbare VoIP-telefonie netwerken. Onze VoIP-telefonie wordt geleverd en geïnstalleerd in uw bedrijfsruimte door gecertificeerde VoIP-resellers. Zij vertellen u graag meer over hoe u onze VoIP-oplossing maximaal kunt benutten.

Altijd optimaal kunnen communiceren

Met een op de juiste wijze ingericht en geïnstalleerd Cloud VoIP-systeem, zorgt gnTel ervoor dat u altijd optimaal kunt communiceren. U kunt zorgeloos bellen en bent altijd bereikbaar voor uw klanten, waar uw medewerkers zich ook bevinden. Dit noemen wij bij gnTel maximale flexibiliteit!

gnTel levert bedrijfstelefonie op maat. Zo kunnen wij voor uw onderneming, aan de hand van verschillende functies, een volledig belplan ontwikkelen voor inkomende en uitgaande gesprekken. U zult nimmer een belangrijk gesprek of potentiële order missen!

Ervaar de mogelijkheden met VoIP-telefonie van gnTel

  • Bellen en gebeld worden
  • Doorschakelen
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen

Eenvoudig overstappen naar VoIP-telefonie van gnTel

VoIP telefoneren via gnTel? Wij zorgen voor een makkelijke overstap! Onze gecertificeerde VoIP-partners helpen u bij het overzetten van uw telefoonnummers zodat u hier gewoon gebruik van kan blijven maken. Wel zo prettig!

Zakelijke VoIP-telefonie van gnTel is een abonnementsvorm: u betaalt een vast bedrag per toestel per maand. Dit is voor uw als ondernemer erg flexibel, immers kunt u tijdens de contractduur altijd op- of afschalen.

VoIP-telefonie op maat via gnTel

Zoekt u een solide en flexibele VoIP-oplossing? Neem dan contact met op met gnTel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt VoIP-telefonie ook combineren met onze andere diensten. Zo bieden wij als telecomoperator ook SIP trunk, videobellen en Vast Mobiel integratie aan.