VoIP-videobellen

Wilt u de persoon kunnen zien met wie u belt? Maak dan gebruik van videobellen van gnTel; dé leverancier van complete VoIP-oplossingen voor de zakelijke markt. Videobellen kunt u eenvoudig toevoegen aan VoIP-telefonie van gnTel.

Wilt u zien wie er aan de deur staat? Ook dan kunt u gebruikmaken van VoIP-videobellen van gnTel. Met een geschikt toestel, zoals de Tiptel VP28 of de Grandstream GXV 3140 (en video deurintercom), kunt u VoIP videobellen binnen het netwerk van gnTel. Dit betekent onderling of met andere klanten van gnTel. U kunt uiteraard ook normaal bellen met personen die geen videotelefoon hebben.

Waarom VoIP-videobellen?

De toevoeging van VoIP-videobellen aan uw VoIP-telefonie is erg waardevol. Zo kunt u met VoIP-videobellen de persoon achter de telefoon zien en krijgt u, naast verbale, ook non-verbale communicatie mee. En hoewel het lijkt alsof het gebruik van woorden onze primaire manier van communiceren is, is non-verbale communicatie juist ons primaire communicatiekanaal. Videobellen zorgt er daarom vaak voor dat mensen elkaar beter begrijpen.

Daarnaast is VoIP bellen ook erg geschikt voor vergaderingen en daarmee een mooi alternatief voor de traditionele vergadering. Deze vergaderingen lopen doorgaans efficiënter en effectiever via videobellen. Alleen al de vermindering in reistijd en reiskosten is een grote winst. Daarnaast voelen werknemers zich vaak meer op hun gemak in hun eigen omgeving dan in een vergaderruimte.

VoIP-videobellen via gnTel

Heeft u VoIP-telefonie van gnTel? Dan kunt u VoIP-videobellen hier eenvoudig aan toevoegen. Wij zorgen dat u altijd bereikbaar bent. Bent u niet ingelogd? Dan schakelen we inkomende gesprekken automatisch door, bijvoorbeeld naar uw mobiel. Zo mist u nooit een gesprek!

De voordelen

  • Zien met wie u belt
  • Te gebruiken in combinatie met een video deurintercom
  • Te gebruiken in combinatie met uw mobiele telefoon of tablet
  • Ideaal voor in de zorg

Mogelijkheden

  • Bellen en gebeld worden
  • Onderling gratis bellen
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden

Start vandaag nog met VoIP-videobellen via gnTel

Wilt u meer informatie over VoIP-videobellen of direct starten? Neem dan contact met ons op. U kunt VoIP-videobellen ook combineren met onze andere telefoondiensten, waaronder VaMo, SIP trunk en VoIP-telefonie.